DefinTive TM Community


 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 PRAVILA FORUMA

Go down 
AuthorMessage
OkO sOkOlOvO
Vlasnik
Vlasnik
avatar

Posts : 15
Reputation : 0
Join date : 2016-02-01
Age : 20

PostSubject: PRAVILA FORUMA   Fri Feb 12, 2016 10:33 am

Pravila foruma

Dobro došli na Sjenica Community forum.Da biste kao član našeg foruma mogli neometano i bez posledica da budete aktivni na forumu, družite sa ostalim članovima zajednice, neophodno je da se pridržavate sledećih pravila.

1.Zabranjeni su dupli nalozi, svaki dupli nalog biće obrisan, a član opomenut.Kršenjem ovog pravila rizikujete da svaki Vaš nalog bude obrisan ili banovan bez mogućnosti za unban.Username se ne može menjati.

2.Zabranjeno je vređanje, psovanje i omalovažavanje ostalih članova foruma i zajednice na bilo koji nacin.

3.Zabranjen je spamovanje u temama, kao i bumpovanje zastarelih tema, osim ako administrator to ne dozvoli, ili ako su te teme predviđene za spam(Offtopic).

4.Zabranjeno je reklamiranje drugih servera, foruma(osim banner), zajednica.Kršenjem ovog pravila rizikujete da budete banovani sa foruma, bez mogućnosti za unban.

5.Svaki problem koji imate sa nekim članom foruma ili igračem sa servera, rešite vam foruma ili preko pm-a.Narušavanjem reda i mira na forumu svojom raspravom, oba člana će dobiti ban, bez utvrđivanja ko je krivac.Ukoliko ne možete da rešite problem, obratite se administratoru.

6.Zabranjeno je postavljati lične podatke ostalih članova foruma i zajednice ukoliko nemate njihovo odobrenje.

7.Ako ste igrač na našem serveru, morate da poštujete i pravila servera.Ukoliko se budete neprimereno ponašali na serveru, zadržavamo pravo da vas uklonimo i sa foruma, iako ovde niste napravili problem.

8.Zabranjeno je traziti rank na forumu.Ako zaslužujete neki rank, administrator će to da proceni i dodeli vam ga, a ukoliko budete tražili rank, administrator zadržava pravo da vam oduzme postojeći rank, bez obzira na to kako ste ga zaslužili.

9.U signature ne sme da bude banner drugih servera, reklama, nacionalistickih tekstova i tome slično.Dozvoljene su slike, citati, banner naseg servera itd.

10.Prilikom otvaranja nove teme, obavezno vodite računa gde otvarate temu, u kojoj sekciji, za sve postoji posebna sekcija.Ukoliko niste sigurni gde da otvorite temu, obratite se moderatoru.Naslov sekcije mora biti u skladu sa sadržajem teme.Teme sa naslovima "eee", "cao" itd, biće obrisane.
Back to top Go down
View user profile http://defintivetm-cs.board-directory.net
 
PRAVILA FORUMA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
DefinTive TM Community :: Pravila-
Jump to: